Skotská křepelčí vejce

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Mleté maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

12 křepelčích vajíček
300 g mletého kuřecího masa
1 lžička čerstvého nebo sušeného zázvoru
2 lžíce jemně nakrájené pažitky a petrželky
1 lžička ostřejší hořčice
sůl
olej na smažení
vejce, hladká mouka a strouhankana obalení
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme a oloupeme křepelčí vajíčka (vaříme 2 max. 3 minuty, vajíčka opatrně během vaření obracíme, aby žloutek zůstal uprostřed). Mleté kuřecí maso smícháme s natěmi, hořčicí a zázvorem. Podle chuti osolíme. Každé vajíčko zabalíme do mletého masa a potom obalíme v klasickém trojobalu.

  2. Osmažená vajíčka rozkrojíme na půlky a ozdobíme buď syrovou zeleninou, nebo nakládanými dobrůtkami. Můžeme podávat jak teplé s bramborem, tak studené s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Skotská křepelčí vejce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo