Pečené batáty s uzeným tofu, cizrnou a zeleninou

Michaela.Koc Kuchařka: Michaela.Koc

1 porce Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

2 větší batáty
1 uzené tofu
1/2 papriky
1 menší cibule
mražené fazolové lusky
1 plechovka cizrny ( menší a nebo 1/2 velké )
2 lžíce kečupu
sůl, pepř
grilovaci kořeni na zeleninu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Batáty očistíme a nakrájíme na hranolky, dáme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme cca 20 minut, až budou batáty měkké a lehce zlatavé.

  2. Mezitím připravíme směs. Cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme, vložíme na kostičky nakrájené tofu. Až bude tofu lehce zlatavé, přidáme papriku a fazolové lusky. Chvíli restujeme a poté zamícháme kečup, sůl, pepř a koření. Můžeme servírovat.

Poznámka

Menší rychlovka, když nestíhám. Místo batátů přidávám bulgur, rýži nebo kuskus.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečené batáty s uzeným tofu, cizrnou a zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít