Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 145 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 8,01 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 175,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v69M
Moje poznámka
Falešná ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v69M
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
ovarová zabíjačková polévka recept,
falešná prdelačka,
veprova polevka s kroupami,
polévka z tlačenky,
ovarova polevka z jelita,
polévka z ovaru,
ovarová polévka,
ovarová polévka z jitrnice,
vepřovy vyvar s kroupami,
černá polévka z jelita,
ovarová polévka s kroupami,
ovarová polévka z jelit,
vývar z ovaru,
polévka z vepřového masa s kroupami,
bílá zabíjačková polévka recept,
prdelacka s kroupami,
polevka s kroupami,
pečené krvavé kroupy,
kroupy střední jak se vaří,
černá polévka s kroupami
Suroviny:
maso vepřové,
vývar zeleninový,
maso vepřové,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer řapíkatý,
kroupy,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka,
pepř,
bageta,
máslo,
petržel
Komentáře (9)
"vařené uzené vepřové maso," "využijeme vývar z vařeného uzeného masa,"
Mně to přijde spíše jako pravá, nefalšovaná "Polévka z uzeného"
No, možná ale je to mou pomýlenou představou o ovarové polévce
Jóóó, dát tam místo "uzeného" (a krup) kus jelita, tak to by byla polívčička