Námořnické brambory s krkovičkou

Klona Kuchařka: Klona

Doba přípravy: 1 h. 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 plátky krkovice
1 kg brambor
250 ml šlehačky
sůl
pepř
červená paprika
2 větší cibule
olivový olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme červenou paprikou a rychle osmahneme na oleji. Vyjmeme ho z pánve a do ní vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme a cibuli dáme na dno pekáče.

  2. Maso vložíme na cibulku. Na maso poskládáme syrové brambory pokrájené na plátky cca 1 cm silné a osolíme, můžeme je posypat vegetou. Zalijeme šlehačkou a pečeme nejprve 30 minut zakryté a pak asi tak 20 minut odkryté dozlatova.

  3. Podáváme se salátem nebo sterilovanou okurkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Námořnické brambory s krkovičkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo