Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 295 kJ / 1 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,02 g |
| Tuky | 62,28 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 900 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 138,86 g |
Postup přípravy
Krok 1: Toastový chlieb nakrájame na malé kocky. Dáme do vymasteného pekáčika.
Krok 2: Všetky suroviny na zálievku dobre metličkou premiešame a zalejeme chlieb v pekáčiku. Zakryjeme alobalom a dáme cez noc do chladničky.
Krok 3: Na druhý deň alobal odstránime a posypeme posýpkou pripravenou z múky, masla, škorice a cukru.
Krok 4: Pečieme na 180°C dozlata.
Podávame teplé.
Podávame teplé.
Zveřejněno 13. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené francouzské toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W37x
Moje poznámka
Zapečené francouzské toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W37x
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 9 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 10 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapecene francouzke tousty,
francouzské zapečené na tousty
Suroviny:
chléb bílý,
smetana,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
mouka hrubá,
máslo,
cukr moučkový,
skořice
Komentáře (1)