Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 575 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 7,88 g |
Vláknina | 2,52 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 1,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kůrka je krásně křupavá, ale ne tvrdá a chléb se dá jíst i třetí den, i když samozřejmě nejlepší je čerstvý a ještě teplý.
Může se nechat kynout i přes noc, to jsem zkusila taky.
Mouky jde kombinovat různé, jen je třeba dodržet množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 10 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 21 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 52 minutami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 10 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: domácí chleba z droždí hrnkový pšeničnožitný domácí chléb top recepty pšeničnožitný chléb z droždí
Suroviny: mouka hladká pšeničná, mouka žitná, mouka špaldová hrubá, sůl, kmín celý, vejce, olej, droždí čerstvé, cukr, voda
Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6O9V
0 názorů