Suroviny pro 13
13
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 201 kJ / 48 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 9,20 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jogurt smíchej s moukou, osol, přidej prášek do pečiva. Rukama vypracuj hladké těsto a na půl hodiny vlož do chladničky.
Krok 2: Poté vyválej tenké těsto a skleničkou vykroj kolečka. Polož je na plech vyložený pečícím papírem a vlož do trouby předehřáté na 180°C. Peč dozlatova přibližně 7-8 minut.
Krok 3: Pak je potři česnekem utřeným se solí a trochu oleje (nemusí být). Tradičně další vrstvou je kečup, na kterém je nasypán strouhaný sýr.
Zveřejněno 12. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3Kv
Moje poznámka
Dietní langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3Kv
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 6 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
prášek do pečiva,
kečup sladký,
sýr tvrdý,
česnek,
olej
Komentáře (1)