Vepřové koleno z kotlíku

pavelk Kuchař: pavelk

Doba přípravy: 2,5 hodiny 3 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

1 vepřové koleno
bobkový list
nové koření
celý pepř
1 cibule
3 stroužky česneku
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všeho použijeme podle chuti, jen sůl dávám 20 g na kilo kolena a 20 g na 1 litr vody. Což znamená, že na dvoukilové koleno a 3 litry vody jsem dal 100 g soli.

  2. V kotlíku zavaříme vodu, vložíme rozpůlené koleno, přidáme koření, cibuli, česnek a sůl, zakryjeme víkem a vaříme podle velikosti kolene do měkka. U mne se to vařilo 2,5 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové koleno z kotlíku

  • Eja57 Eja57

    Roztomilé zátiší:yes: hned bych s přisedla...

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo