Suroviny
Porce: Na 7 až 8kg okurek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 480 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66,19 g |
Sůl | 165,30 g |
Sacharidy | 313,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše povařit, potom nalít na okurky ve sklenicích a sterilovat
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Moje poznámka
Výborné sterilované okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYlk
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 41 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 1 hodinou
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 5 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek,
výborný nálev na okurky,
sterilování okurek,
lák na okurky,
nakládání okurek bez zavařování,
nejlepší lák na okurky,
recept na nakládání okurek,
nálev na sterilované okurky,
nakládání křenu,
nakládání okurek recept,
recepty na nakládání okurek,
okurky nakládání,
lák na okurky recept,
kukuřice cukrová recept na zavařování,
nakládání okurek recepty,
nakládání kukuřice,
recepty nakládání okurek,
sterilujeme okurky,
recept nakládání okurek,
sterilování kukuřice
Suroviny:
okurka čerstvá,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
cukerin,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř,
křen,
mrkev,
kopr
Komentáře (3)
Děkuji za odpověď - FH.: