Nejlepší fazolová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 210,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 0,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto polévku si pamatuju od dětství. Takhle se u nás dělala a musím říct, že jiná mi nechutnala nikdy více. Špek dodá polévce skvělou chuť.
Množství surovin nepíšu, protože většinou vařím podle sebe a podle svých chutí.
Ještě bych chtěla napsat, že do polévky dávám vyvařit i kůži ze špeku, slaniny. Kůže mám i v mrazáku a když dělám polévku, vždy je vytahuju a přidávám. Přidávám i do zelné, čočkové.....
Fotku přidám, jakmile budu polévku vařit. ;)
Přeju dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2021 07:37
yanull: Ani jedno
22. 2. 2021 04:05
Do této polévky nedáváte cibuli ani česnek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 16 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 26 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 30 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Další recepty
Suroviny: fazole červené, slanina, mouka, cukr, ocet, sůl, pepř, bobkový list
Nejlepší fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LnK
2 názory