Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané vepřové maso

Trhané maso, pomalu pečené v troubě, neztratí nic na své šťavnatosti. Obalené ve směsi koření a zalité polotmavým pivem, najde využití ve spoustě různých pokrmů, třeba v hamburgeru, nebo jím můžete naplnit tortillu.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 255 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 240 min

255 min (15 min příprava + 240 min tepelná úprava)

11. 12. 2023 18:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 029 kJ / 1 441 kcal
Bílkoviny205,32 g
Tuky44,03 g
Vláknina21,47 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,00 g
Sacharidy50,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

9. 4. 2024 20:56

Měla jsem 1 kg vepřové kýty, tak jsem ji v té směsi koření nechala přes noc marinovat, pak pekla dle receptu a výsledek vynikající :-) děkuji za inspiraci :-) :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 12. 2023 09:52

:-)<3:yes::yes: také dělám, nejen z vepřového :-K

já ho ráda přidávám do smažených nudlí :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, cukr třtinový, sůl, paprika sušená sladká, kmín mletý, pepř mletý, tymián, koření oregáno, koření hřebíček, skořice mletá, pivo polotmavé

TopRecepty.cz

Trhané vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLmJ