Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika à la Leoš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2021 12:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 698 kJ / 1 840 kcal
Bílkoviny302,22 g
Tuky43,42 g
Vláknina4,27 g
Cholesterol 3,28 g
Sodík 1,25 g
Sůl3,50 g
Sacharidy57,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

14. 3. 2021 12:57

Není játro jako játro, že;-)
Osobně bych preferoval drůbeží játra:yes:
Opravdu dusíte maso (vhodný by byl asi bůček) od počátku s játry dohromady?
***
No a pro ty, kteří nemají praktickou zkušenost s cuminem, zkuste dávkování věnovat minimálně stejnou pozornost jako vláda věnuje dostavbě Temelína :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra, maso vepřové, cibule, česnek, smetana, sůl, pepř, římský kmín mletý, kardamom, máslo, mandle

TopRecepty.cz

Játrová paštika à la Leoš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLQQ