Zapečené těstoviny s uzeným masem
Oblíbená klasická chutná zapečená dobrota. Těstoviny s uzeným masem a cibulkou, zalité dobře ochucenou vaječnou směsí lákají vůní i vzhledem ke stolu. Zasytí i větší rodinu, přitom jejich příprava je jednoduchá.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,28 g |
| Tuky | 89,27 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 641 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 310,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lB27
Moje poznámka
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lB27
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 54 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Suroviny:
žebra uzená,
cibule,
olej,
těstoviny,
vejce,
mléko,
ořech muškátový,
sůl,
pepř mletý,
tuk
Komentáře (6)
"Vodu můžeme nechat na polévku, nebo v ní uvařit těstoviny."
No, s velkou pravděpodobností jsem to přehlédl...
...autorovi se omlouvám
...mám ale pochybnosti, zda podle stávajícího postupu to bude jedlé