Mandlová roláda s vůní perníku
Suroviny
Porce: Podle nakrájení velikosti kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 17 996 kJ / 4 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,70 g |
Tuky | 299,90 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 319,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo mandlí dát ořechy, nebo také nic. Šlehačku někdy dávám jedné barvy a plním jahodami, meruňkami, atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2021 08:58
yanull: Moc děkuji.
4. 4. 2021 02:04
Chutná roláda .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 2 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 8 minutami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 2 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 4 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 5 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 16 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Mandlové brambůrky jako z cukrárny: Postup je jednoduchý, ale chuť výjimečná
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, mandle strouhané, koření do perníku, kůra citronová, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda na vaření, máslo, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, ztužovač šlehačky, čokoláda na vaření, máslo, olej
Mandlová roláda s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YWj
2 názory