Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 719 kJ / 3 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,98 g |
Tuky | 231,92 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,15 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Pečeme přikryté asi hodinu a půl a pak rozbalíme a dopečeme. Krok 6: Výpek z masa vlijeme do pánve, vysmahneme, zaprášíme moukou, přilijeme víno, přidáme hořčici, povidla, vývar podle potřeby, provaříme, dochutíme podle potřeby solí a přecedíme. Krok 7: Nakonec vmícháme studené máslo.
Zveřejněno 9. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Moje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 4 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 28 minutami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 44 minutami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 50 minutami
Hermelín s houbami
Sahula před 53 minutami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 2 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
petrželka,
česnek,
slanina anglická,
výpek z masa,
víno červené,
mouka hladká,
povidla švestková,
hořčice,
sůl,
vývar masový,
máslo
Komentáře (1)