Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,98 g |
Tuky | 22,13 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 118,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky nakrájame na kocky a v osolenej vode varíme domäkka. Vody dáme len nad zemiaky.
Krok 2: Medzitým pomaly ohrejeme kefír a vlejeme do uvarených zemiakov s vodou.
Krok 3: V mlieku rozmiešame tvaroh a žĺtok a pridáme do polievky. Za stáleho miešania privedieme k varu. Akonáhle polievka začne vrieť, odstavíme ju.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Zveřejněno 18. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Moje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 17 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 12 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 13 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 14 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 14 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 14 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 15 hodinami
Suroviny:
kefír,
brambory,
mléko,
žloutek,
tvaroh měkký,
pepř bílý,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)