Perník s ovocem

Suroviny 16 porcí

Těsto:
2 jablka (nastrouhana)
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 vajíčko
1 kypřící prášek do perníku
1 vanilkový cukr
2 lžíce kakaa
Dále:
borůvky, jahody, maliny....
1 baleni mléčné čokolády

Postup přípravy receptu

  1. Smíchame všechny suroviny a umícháme těsto.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, posypeme ovocem a pečeme cca 20 min. na 170°C (zkouška špejli).

  3. Čokoládu rozdělíme na dvě části. Jednu nasypeme na ještě vlažný perník a zbytek na vychladly nebo těsně před podáváním.

Komentáře k receptu Perník s ovocem

K receptu nejsou žádné komentáře.