Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidlová náplň

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Hustá povidla rozmícháme s troškou rumu tak, aby se dala na těsto dobře mazat. Krok 2: Pro lepší vůni přidáme malinko mleté skořice, vanilkového cukru, strouhané citronové kůry a jsou-li povidla nepřislazovaná, můžeme do nich přidat i trochu cukru (podle chuti). Krok 3: Na frgál natíráme povidla ve vyšší vrstvě, aby nebyl po upečení suchý. Rozetřeme je po celé ploše rozváleného těsta kromě jeho okrajů. Krok 4: Pokud jsou povidla řidší a mají být náplní kynutých balených buchet, dají se naopak zahustit. Nejlépe strouhaným perníkem, který povidla zároveň provoní.

Zveřejněno 9. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Povidlová náplň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DyW6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Povidlová náplň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DyW6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Články s tímto receptem

Suroviny:
rum, skořice mletá, cukr vanilkový, cukr, kůra citronová, perník strouhaný

Přidat fotografie receptu