Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořská sůl s medvědím česnekem

Sůl ochucená aromatickým medvědím česnekem je výborná například na ochucení pečeného masa, do polévky nebo do nádivek. Díky sušení si můžete užít skvělou vůni medvědího česneku i mimo jeho sezónu.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 180 min

190 min (10 min příprava + 180 min tepelná úprava)

10. 5. 2021 23:33

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie410 kJ / 98 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 400,01 g
Sůl1 000,00 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 5. 2021 18:42

Eja57: V takom množstve soli sa tomu cesnaku nestane nič, soľ konzervuje. Stačí obyčajná fľaša.;-)

Eja57 Eja57

11. 5. 2021 08:56

Skladujeme ve sklenici bez přístupu vzduchu? Po vychladnuti, předpokládám...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl mořská, česnek mědvědí

TopRecepty.cz

Mořská sůl s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLWm