Buřty v remuládě

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 4 porce

4 velké špekáčky
2 malé cibule
2 okurky
200 g majonézy
Ke svaření:
2 PL kečupu
2 PL oleje
1 PL octa
1 KL hořčice plnotučné
1 KL cukru

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky i cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme majonézu.

  2. Ingredience ke svaření dáme do rendlíku a za stálého míchání chvilku povaříme. Necháme vychladnout a přidáme ke zbytku.

  3. Vše dobře smícháme a necháme uležet v lednici, nejlépe do druhého dne.

Poznámka od kuchařky

Opět jeden recept od tety Květy. Inspirací mi byly vzpomínky na saláty z dob učňáku.

Komentáře k receptu Buřty v remuládě