Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátečky v Gravy omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

18. 7. 2021 16:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 930 kJ / 700 kcal
Bílkoviny2,87 g
Tuky52,80 g
Vláknina0,08 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 614 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy53,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

21. 7. 2021 17:00

4 bujóny na půl litru vody :-O

bofinka

21. 7. 2021 15:47

Omacka Gravy se pripravuje pouzitim zcezeneho vypeku z peceneho masa ( veprove, kureci, kruti, hovezi), nebo zredukovaneho vyvaru, oboji zahusteny jiskou. V pripade zredukovaneho vyvaru, muze se jeste dochutit vinem, kvalitnim octem, worcestrem, bylinkami . . . V ceske kuchyni nic neobvykleho, jen se vypek vetsinou jemne zaprasi moukou pak, podle potreby naredi a necha provarit.
Toto, co jsi zde "predvedla", je opravdu ta nejhorsi varianta a divim se, ze jsi vydala energii neco podobneho ukuchtit, natoz pak i "zkonzumovat".
Pochopitelne stale plati, ze proti gustu . . . . . .

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, sůl, olej rostlinný, bujón hovězí, voda, máslo, škrob, cibulový prášek, pepř černý, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí plátečky v Gravy omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8pWo