Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre asi 30 min na 180°C. Krok 3: Na omáčku prešľaháme 4 lyžice olivového oleja, ocot, prelisovaný cesnak, horčicu a cukor.
Omáčku nalejeme na horúce zemiaky a dobre premiešame. Krok 4: Ihneď podávame posypané vňaťou so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Moje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Krevety
Přidáno před 18 hodinami
Dýňové lívanečky
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 1 minutou
Svíčková na smetaně
Bertas před 1 hodinou
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 2 hodinami
Domácí bramboračka
radekfiala před 2 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 4 hodinami
Ořechový pletenec
skahanka před 4 hodinami
Jablečný koláček
Majkaa před 4 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej olivový,
pepř,
sůl,
olej olivový,
česnek,
cukr krystal,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
nať petrželová
Komentáře (6)