Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 69,73 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 225,03 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre asi 30 min na 180°C. Krok 3: Na omáčku prešľaháme 4 lyžice olivového oleja, ocot, prelisovaný cesnak, horčicu a cukor.
Omáčku nalejeme na horúce zemiaky a dobre premiešame. Krok 4: Ihneď podávame posypané vňaťou so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Moje poznámka
Pečené brambory na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY8J
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej olivový,
pepř,
sůl,
olej olivový,
česnek,
cukr krystal,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
nať petrželová
Komentáře (5)