Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 22,69 g |
Vláknina | 14,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 37,84 g |
Postup přípravy
Žampiony očistíme papírovou utěrkou, přidáme do misky k připravené směsi a důkladně promícháme. Vše přelijeme do menší zapékací misky a obě vložíme do předehřáté trouby. Po 10 minutách obrátíme řízky, promícháme žampiony a ještě pečeme 8-10 minut. Krok 3: Podáváme s různě upraveným bramborem nebo pečivem a salátem.
Zveřejněno 12. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Moje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 35 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 3 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 6 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 7 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 12 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Suroviny:
řízky stehenní,
mouka hladká,
olej olivový,
žampióny,
česnek,
olej olivový,
omáčka sojová,
balsamico,
koření provensálské
Komentáře (1)