Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

7. 6. 2021 07:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 795 kJ / 668 kcal
Bílkoviny10,72 g
Tuky30,82 g
Vláknina37,60 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Staročeské koření můžeme dle chuti udělat domácí bez soli, jelikož obsahuje koření, které máme běžně doma. Mletý i celý kmín, nové koření a černý pepř, sladkou papriku, promnutou majoránku, muškátový květ a mletý sušený zázvor, bobkového listu můžeme dát 1-2 celé a pak po vyndání z trouby odstranit. Ostatní koření umeleme v mlýnku nebo podrtíme v hmoždíři, ale každé se prodává i mleté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: líčka hovězí, sádlo, cibule, protlak rajčatový, česnek, koření, rozmarýn, sůl, pivo černé, vývar masový, žampióny, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí líčka po staročesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6D99