Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 795 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,72 g |
Tuky | 30,82 g |
Vláknina | 37,60 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,03 g |
Postup přípravy
45 minut - hodinu. Po této době už je masíčko krásně měkké a podušená cibule zahustila omáčku. Můžeme maso dát stranou a omáčku propasírovat nebo lehce rozmixovat. Dle potřeby dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a přidáme připravené žampiony. Podáváme s bramborovou kaší, celerovým pyré, šťouchaným bramborem nebo domácími bramborovými noky či knedlíky. Doplníme hlávkovým nebo okurkovým salátem.
Zveřejněno 7. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6D99
Moje poznámka
Hovězí líčka po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6D99
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 8 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
líčka hovězí,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
koření,
rozmarýn,
sůl,
pivo černé,
vývar masový,
žampióny,
máslo
Komentáře (1)