Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka s ostravskou klobásou

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

30. 9. 2021 09:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 455 kJ / 1 304 kcal
Bílkoviny27,34 g
Tuky33,75 g
Vláknina38,74 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy205,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

1. 10. 2021 08:09

magdalenka: Děkuji:-K

magdalenka magdalenka

1. 10. 2021 08:04

Lenka Škulinová: Názov som upravila, OK?

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

1. 10. 2021 05:54

bofinka: Snaha změnit název byla, leč server mi stále píše chyba 500. Již jsem kontaktovala operátora, ale stále nic. Musím vydržet a pak to změním. :)

bofinka

30. 9. 2021 20:57

Podle meho je to "ridky" bramborovy gulas s ostravskou klobasou, lepe by se hodilo v nazvu bramborova polevka s ostravskou klobasou. Pomer surovin tomu napovida.
K zahusteni "bezlepkoveho" gulase (polevky) by mohlo stacit cast brambor (+ - 1/3) predem nastrouhat, mozna osmazit s cibuli - klobasou a vse by bylo (bezlepkove) vyreseno ;-)

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

30. 9. 2021 20:11

casino: Nepsala jsem, že je bezlepkový, asi vzhledem k tomu, že jsem od narození bezlepkář, tak nějak doufám, že když se to nezahusťuje, lidé pochopí...moje chyba, dám to jako polévku. Děkuji :-K

casino casino

30. 9. 2021 19:22

Lenka Škulinová:
Nikde nevidím, že se jedná o BEZLEPKOVÝ guláš :-K
No, ale já už hůře vidím, že ;-)

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

30. 9. 2021 17:52

yanull: : Mohu to změnit, nezahuštěné je to proto, že tím pádem je recept bezlepkový, tak nevím. Děkuji, L :-K

yanull yanull

30. 9. 2021 15:14

Možná by byl vhodnější název polévka než guláš, když je bez zahuštění. Jsou tam sice brambory, ale gulášová konzistence to nebude. Nechám to na Vašem uvážení.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, česnek, klobása ostravská, cibule, paprika sušená sladká, majoránka, kmín drcený, sádlo, sůl, voda

TopRecepty.cz

Bramborová polévka s ostravskou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mL9r