Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno podle Kuby

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

13. 11. 2021 19:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Počet porcí 3 až 6 podle toho, jak velký mají strávníci hlad a chuť.

Nutriční hodnoty

Energie15 748 kJ / 3 764 kcal
Bílkoviny95,84 g
Tuky138,88 g
Vláknina66,90 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 15,09 g
Sůl37,11 g
Sacharidy478,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koleno vepřové, řepa červená, jablko, cibule, pivo černé, sůl, kmín celý, rozmarýn, zelí kysané, brusinky, sůl, sádlo, cukr, rohlík, vejce, mléko, květ muškátový, pažitka, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Vepřové koleno podle Kuby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xOjn