Zelný nákyp s uzeninou

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 5 názorů

Suroviny

350 g velkých flíčků
1 menší hlávka zelí
1 cibule
olej
3 vejce
sůl
kmín
pepř
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fliačky uvaríme v jemne osolenej vode.

  2. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu narezanú na drobno ( nestrúhať ! ). Osolíme, okoreníme, posypeme trochou rasce a asi 10 minút podusíme. Voda musí byť vydusená.

    Fliačky premiešame s kapustou, vmiešame žĺtky a sneh z bielkov.

  3. Vložíme do vymasteného pekáča a v rúre pri strednej teplote zapečieme dozlata ( asi 30 min ).

  4. Narežeme na kocky a podávame s opečenou klobásou alebo špekáčikom.

Poznámka

Nákyp je výborný aj bez údeniny, len so šalátom alebo uhorkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zelný nákyp s uzeninou

Tématické fráze: zelný nákyp zelný nakip zelný nákyp recept kvetakovy nákyp s uzeninou zelný nákyp s uzeným nudlový nákyp s uzeninou hovezi nakyp zelne listy s uzeninou zelny nakyp-recept recept na nákyp z kapusty

Zapomněl/a jsem heslo