Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové Adobo

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

2. 12. 2021 08:58

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 926 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny105,85 g
Tuky74,40 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 4,12 g
Sůl9,60 g
Sacharidy19,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky N.N., která několikrát navštívila Filipíny, Vietnam, Koreu i Čínu a vždy přivezla novou inspiraci, recepty a někdy i koření. Moc jí tímto děkuji. Adobo lze dělat i z jiného masa, např kuřecího, skopového i hovězího.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 12. 2021 11:12

tejaja: :-)děkuji a přeji krásný den :-K

tejaja tejaja

2. 12. 2021 10:49

;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, ocet, omáčka sojová, bobkový list, pepř černý, olej, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová sladká, cibulka jarní, smetana kokosová

TopRecepty.cz

Vepřové Adobo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DpxA