Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na smetaně

Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou, kterou dochutíme hořčicí a citronovou šťávou. Věřím, že bude chutnat.

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 70 min

115 min (45 min příprava + 70 min tepelná úprava)

9. 12. 2021 12:07

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 655 kJ / 2 547 kcal
Bílkoviny214,18 g
Tuky165,52 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 806 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,25 g
Sacharidy42,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 6. 2023 18:17

Hedvika04: Děkuji:-K

Hedvika04

8. 6. 2023 10:01

Výborné.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, slanina anglická, sůl, pepř, sádlo, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, smetana, hořčice, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vepřová plec na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKBl