Vepřová plec na smetaně
Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou, kterou dochutíme hořčicí a citronovou šťávou. Věřím, že bude chutnat.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 655 kJ / 2 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,18 g |
Tuky | 165,52 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKBl
Moje poznámka
Vepřová plec na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKBl
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 11 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 34 minutami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 1 hodinou
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 3 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 4 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
smetana,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (5)