Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

(Nejen) Vánoční svařáček

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

6. 1. 2022 15:44

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 222 kJ / 770 kcal
Bílkoviny2,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použila jsem víno Chardonnay.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr krystal, skořice celá, koření hřebíček, badyán, víno bílé, kůra pomerančová

TopRecepty.cz

(Nejen) Vánoční svařáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQ62