Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 797 kJ / 2 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,96 g |
Tuky | 123,32 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 371,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud pečeme korpus v troubě, vložíme ho do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 35-40 minut, podle typu trouby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 5 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, tvaroh, cukr, smetana ke šlehání, mléko, marmeláda borůvková, marmeláda borůvková, smetana ke šlehání, čokoláda, borůvky
Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ajzl
0 názorů