Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s přelivem po Moldavsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 60 min

130 min (70 min příprava + 60 min tepelná úprava)

18. 2. 2022 21:21

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 317 kJ / 1 988 kcal
Bílkoviny125,22 g
Tuky5,19 g
Vláknina120,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy309,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lea93

1. 3. 2022 21:39

Dobrý den, děkuji za reakci. U nás máme luštěniny rádi tak nám to moc chutná. Vařím to husté. Po vychladnutí mažem i na chléb. Chuť lze doladit kořením

ne.ver

1. 3. 2022 12:00

Tak jsem to včera uvařila a není to úplně špatné, ale ani úplně zázračné - prostě taková hutná fazolová kašo-polívka nepříliš výrazné chuti. Každopádně ale díky za tip!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole, cibule, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, bobkový list, olej

TopRecepty.cz

Fazole s přelivem po Moldavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zZ1