Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Red velvet dort

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby chladnutí řepy a korpusu

85 min (40 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby chladnutí řepy a korpusu)

15. 5. 2023 11:57

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 986 kJ / 5 016 kcal
Bílkoviny124,44 g
Tuky297,88 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 7,39 g
Sůl10,36 g
Sacharidy453,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, cukr vanilinový, prášek do pečiva, sůl, kakao holandské, máslo, mléko, jogurt, vejce, ocet vinný, soda jedlá, řepa červená, tuk, mouka hrubá, krém, mascarpone, sýr čerstvý, cukr moučkový, cukr vanilinový

TopRecepty.cz

Red velvet dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2l08