Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaný hovězí biftek mojí mamky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jipohe jipohe

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby odležení

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby odležení )

Suroviny pro 10 porcí

10porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 048 kJ /
3 358 kcal
Bílkoviny334,07 g
Tuky188,04 g
Vláknina7,45 g
Cholesterol 1,92 g
Sodík 3,23 g
Sůl8,47 g
Sacharidy79,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso smícháme s namočeným pečivem, 50 g na jemno nakrájené slaniny, vejci, solí a pepřem. Krok 2: Necháme 20 minut odpočinout. Poté uděláme placičky nejvíce 1 cm silné a obalíme v mouce. Krok 3: Bifteky zprudka opečeme na oleji přendáme na talíř. Do pánve přidáme zbytek pokrájené slaniny, cibuli a máslo. Cibuli zpěníme a vrátíme bifteky na pánev. Krok 4: Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou 20 minut. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky.

Jídla z mletého masa - výběr nejlepších receptů

Zveřejněno 29. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaný hovězí biftek mojí mamky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xOJr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaný hovězí biftek mojí mamky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xOJr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí mleté, pečivo, slanina, vejce, mouka hladká, máslo, cibule, olej

Přidat fotografie receptu