Sekané bifteky s vejci

Dietní recepty DIA Doba přípravy: i s pečením cca 50 min 22 názorů

Dietní recepty DIA Doba přípravy: i s pečením cca 50 min 22 názorů

Suroviny 4 porce

150 g mletého hovězího masa
150 g mletého vepřového masa
1 bílek
20 g housky
3 lžíce mléka
10 g cibule
10 g hladké mouky
mletý pepř
sůl
20 g oleje
1 vajíčko (podle potřeby a porcí na jednu porci 1 vejce)
hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Housku si namočíme do mléka, po prosáknutí vymačkáme a spojíme s mletým masem, bílkem, drobně nakrájenou cibulí, moukou, pepřem a solí. Vytvoříme tenké biftečky, (udělala jsem jich víc menších).

  2. Vložíme je na pekáček, který jsme vymazali olejem a předem rozpálili v troubě. Během pečení obracíme, podlijeme vodou. Pečeme je dorůžova.

  3. Hotové potřeme hořčicí a poklademe volským okem.

Poznámka od kuchařky

Porce, kterou vidíte má asi 120g, když nepočítám brambory.

1 porce-5g sacharidů

Toto jídlo by neměli jíst diabetici, kteří mají problémy s ledvinami.

Komentáře k receptu Sekané bifteky s vejci

Předchozí 1 2

Tématické fráze: sekaný biftek hovězí sekaný biftek sekané biftečky biftek s vejcem sekané bifteky hovězí biftek s vejcem sekaný hovězí biftek sekana s vejci sekané hovězí biftečky sekaná s vejcem sekaná s vejcem recept vejce v sekane sekaný biftek s vejcem vejce vsekane sekaná sekané hovězí biftek sekaná biftek špenát s buličím okem a rýži sekaný hovězí biftek recept sekané hovězí bifteky