Bramborový guláš s houbami a koprem
Buřtguláš, bramborový guláš, oblíbená rychlovka v mnoha rodinách. Od úplně jednoduchých receptů až po ty vymazlené, za které by se nemusela stydět luxusní restaurace. A co vegetariáni? Mohou zkusit tento recept bez masa, se zajímavou kombinací hub a kopru.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 22,85 g |
Vláknina | 10,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zahustíme jíškou do požadované hustoty (použila jsem hotovou jíšku). Krok 4: Vsypeme kopr nasekaný najemno, vypneme zdroj tepla a necháme chvíli odležet.
Zveřejněno 6. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš s houbami a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmw6
Moje poznámka
Bramborový guláš s houbami a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmw6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 29 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 31 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
voda,
kopr,
jíška
Komentáře (2)