Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,50 g |
| Tuky | 5,20 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kaštany a fazole, každé zvlášť, přes noc namočte do vody. Před přípravou polévky je sceďte a pokud je to nutné, z kaštanů odstraňte jemnou slupku.
Krok 2: Kaštany a fazole spolu vařte v 1 litru vody hodinu a půl. Nakonec přidejte podle chuti sůl, cukr a skořici.
Krok 3: Polévku nejlépe rozmixujte tyčovým mixérem tak, aby byla hladká a krémová.
Zveřejněno 13. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Moje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 12 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 50 minutami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 4 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Suroviny:
kaštan jedlý,
fazole,
sůl,
cukr,
skořice
Komentáře (1)