Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení
Suroviny pro 20 porcí
20 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,15 g |
Tuky | 3,42 g |
Vláknina | 36,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 65,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použití stejné jako kupovaný zeleninový bujón v kostce, v tomto ale není žádná sůl a chuť je výrazně silnější. Věděli jste, že v kupovaném bujónu je pouze 7% zeleniny?
Navíc domácí vychází podstatně levněji a v každém mrazáku se najde místo na krabičku s bujónovými kostkami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 21 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 38 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma vakuování potravin: Jak a proč vakuovat
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Jak si připravit vývar do zásoby: Základem je zredukovat tekutinu, prudce ji zchladit a uschovat
Další recepty
Suroviny: led, cibule, mrkev, celer řapíkatý, pórek, petržel, paprika, žampióny, rajče, libeček, petrželka, koriandr, pepř černý, tymián, bobkový list, badyán
Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ynpX
0 názorů