Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,20 g |
| Tuky | 2,12 g |
| Vláknina | 37,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Moje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 5 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 7 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 8 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka
KetyHu před 11 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 1 hodinou
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 1 hodinou
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 2 hodinami
Pomazánka Palivec
ricci před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 4 hodinami
Šlehačková buchta
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
antonia mačingová recepty,
antonie mačingová recepty,
recepty mačingova,
mačingová recepty,
macingova borsc,
borsc macingova,
zeleninový boršč s červenou řepou,
recepty antonie mačingová,
mačingová recepty boršč,
mačingová recept boršč,
zhubněte jednou provždy recepty,
zeleninový boršč z červené řepy,
recepty antonia mačingová,
mančingová,
mačingová recepty - bořšč,
boršč podle mačingové,
zeleninový borč,
mančingová kniha zhubněte jednou provždy,
antonia mačingova- recepty,
antonie mačingová boršč
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
paprika čerstvá zelená,
řepa červená,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře (13)
Jani, jakou to má výslednou chuď