Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2021 16:08
15. 3. 2014 16:46
15. 3. 2014 15:42
22. 1. 2012 22:22
22. 1. 2012 13:23
22. 1. 2012 13:15
22. 1. 2012 13:03
21. 1. 2012 22:46
21. 1. 2012 22:27
21. 1. 2012 22:22
Jani, jakou to má výslednou chuď sladkokyselou nebo jinou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak správně vařit červenou řepu. Názorné video ukáže, jak postupovat, aby z řepy zbytečně nevytékala šťáva
Další recepty
Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova zeleninový boršč s červenou řepou recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč boršč podle mačingové zeleninový borč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty antonie mačingová boršč
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, paprika čerstvá zelená, řepa červená, bobkový list, koření nové koření, protlak rajčatový, česnek, cibule, paprika sušená sladká, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
10 názorů