Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 179 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,01 g |
Tuky | 40,83 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 639,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukry, kypřicí prášek a skořici smícháme v míse. Přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná jablka a rozinky.
Krok 2: Hotové těsto nalijeme do předem vymazané a vysypané formy.
Krok 3: Formu vložíme do předehřáté trouby, pečeme na 170 °C cca hodinu.
Zveřejněno 27. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Moje poznámka
Jablková bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/738KB
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 10 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 10 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 22 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 9 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 9 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 9 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 10 hodinami
Jablkový perník
collins před 11 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 14 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
skořice mletá,
vejce,
jogurt bílý,
mléko,
jablko,
rozinky,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (2)