Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 634 kJ / 4 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,29 g |
Tuky | 221,43 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 638,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny se žloutky smícháme dohromady, nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků.
Krok 2: Hotové těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy.
Krok 3: Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 45 minut.
Zveřejněno 9. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrnková bábovka "bleskovka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW1vZ
Moje poznámka
Hrnková bábovka "bleskovka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW1vZ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
vejce,
olej,
mléko,
rum,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)