Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 8. 2009 15:34

Suroviny

Porce: 4 - 5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 685 kJ / 1 598 kcal
Bílkoviny119,49 g
Tuky98,98 g
Vláknina17,96 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy52,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z kuchařky o maďarské kuchyni. Do původního recepty přišly k zeleninové směsce s masem i brambory na kostky a bylo dušeno pospolu, ale já jsem jako přílohu chtěla rýži a tak jsem recept lehce upravila.

Do zakysanky (studené) je nejlépe před vmícháním do pokrmu přidat trochu teplé omáčky. Smetana tak nebude mít tendence dělat hrudky (srážet se).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

5. 3. 2023 13:21

potřebovala jsem spotřebovat zeleninu, volba padla na recept od mirci a dobře jsem udělala

starky59 starky59

28. 2. 2023 13:20

Rýchli a chutný recept.

mirca75 mirca75

1. 12. 2022 10:39

Leoni: Jak už v receptu píšu - “Cedím přes jemný cedník a tím pádem i lehce zahušťuji, neboť základ propasíruji do vzniklé šťávy”.

Leoni

1. 12. 2022 10:07

Nepochopila jsem nebo špatně přečetla proč se cedí šťáva z masa?!

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 12. 2022 09:24

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

babula2

27. 9. 2012 14:14

Recept jsem vyzkoušela a moc nám chutnalo.:yes: Ukládám do oblíbených.;-)

ProchiWoman ProchiWoman

5. 5. 2012 08:51

Dnes vyzkoušíme k obědu vypádá to velmi lákavě...:-)):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2011 21:01

Miruš, i ty budeš v Dětmarovicích na jídelníčku!;-):yes:

mirca75 mirca75

10. 8. 2010 13:59

Ivano:-) jsem moc ráda,že si k tobě tohle jídlo našlo cestičku,děkuju:-8. Taky se na něj chystám - zeleniny všude plno;-)- a jsem ráda,že vám chutnalo. Fotka mi nikdy nevadí ; ráda koukám na jídlo i očima druhých:-):-K.

Ivana79 Ivana79

10. 8. 2010 13:46

Mirca,dnes som varila,je sezóna paprík a rajčín;-)Je to výborné jedlo,ja som ešte pridala trošku horčice a sójovky.Urobila som k tomu nové zemiaky s maslom a petrželkou a šalát.Dávam ti bod:yes:a fotku ak nevadí:-)

mirca75 mirca75

24. 8. 2009 21:50

Bibinko:-)dík za povšimnutí;-):-D.Díky za bodíka předem a věřím,že až uděláš,tak vám bude chutnat:-p.Maso krásně natáhne tu chuť zeleniny a smetana to úžasně doladí:-p.Nechválím sebe,ale to dobré jídlo;-).Myslela jsem si že to bude takové nijaké a opak mě moc překvapil:-).Ráda si počkám i tvou reakci a jistě přibude i fotečka(doufám);-).Jo a ještě děkuji anonymům za ostatní boďky:-):-))

Bibinka Bibinka

24. 8. 2009 18:04

Mirko, moc pěkný a až bude po soutěži, tak určitě vyzkouším a už jsem si recept uložila. Dávám jasného bodíka už teď:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty recepty z vepřového masa maďarská kuchyně-recepty madarska kuchařka pokrmy z vepřového masa madarske mäso vepřové maso madarska jidla recepty lidlu cizí kuchyne recepty madarské národní jídlo maďarské pokrmy recepty cizí kuchyně madarské jídlo madarské recepty recepty z lidlu kuchynelidl maďarská jídla recepty recepty veprove maso plecko recept z něj

Suroviny: maso vepřové, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, sádlo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6RA7