Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Vyzkoušejte recept, kde si během pár hodin připravíte bohaté obědy i večeře na několik dní. Měkké hovězí, šťavnaté kuřecí, lahodné brambory a silný vývar můžete připravit v jednom hrnci a zcela bez práce.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 120 min

125 min (5 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: V jednom hrnci dáme vařit všechny suroviny najednou. Koření vložíme do sítka. Krok 2: Po změknutí masa a ostatních surovin vznikou 3 různá jídla. Krok 3: Můžeme podávat hovězí z vařeným bramborem a tatarkou a vařená kuřecí vrchní stehna, která doplníme pečivem či jinou rychlou přílohou. Krok 4: Z vývaru můžeme udělat skvělou polévku s nudlemi, kapáním nebo jako základ dalšího pokrmu.

TIP: Jak využít vývar?

Zveřejněno 28. 1. 2023

Poznámka autora Chlebajez

Ahoja všem, naprostý průlom jednoduchého vaření v jedno hrnci, kdy získáš kotel polévky a dva chody hotového jídla za "babku". Jedná se o synergické jídlo, kde se suroviny navzájem podporují k dosažení znamenitému výsledku. S počtem strávníků se pouze násobí počet surovin. Vhodné pro velkou sešlost, ale i vaření pro dva s úsporou času u plotny.

Vložíš, škrtneš a máš 3 hodiny volno. Získáš skvělou polévku a dva obědy a dvě večeře. Nevěříš? Jde to. Mrkni se jak je to jednoduché.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8KP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8KP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Merylas (moderátorka): Merylas (moderátorka): Inu děkuji za informaci a zároveň skvělou radu. Něco podobného dělám na indukčním vařiči, ale ouha max 3 hodiny. Vařením jsem posedlý, protože jsme si museli uvařit na letišti na vojně. Tak když od dva dny neuvařím jsem celý nesvůj. Jinak příprava stravy mi přijde jako jedna z nejsmysluplnějších činností, hned po lásce ve všeobecném pojetí k lidem, věcem, surovinám, rostlinám prostě k celému vesmíru...

Chlebajez: Dobře. :-) Pomalý hrnec je elektrický hrnec na vaření při nízké teplotě a jídlo se v něm vaří poměrně dlouho. Můžete počíst tady: nebo i tady
. :-K

Merylas (moderátorka): jsem blonďák, navíc chlap. Co se tedy rozumí pomalým hrncem? Klidně recept překategorizujte. Děkuji:-)<3:-*

Merylas (moderátorka): Doba vaření podle plátků hovězího.

Chtěla bych se zeptat, tento pokrm opravdu připravujete v pomalém hrnci? Recept jste to této kategorie zařadil. Ale za 120 minut určitě uvařeno nebude.
Děkuji.

Suroviny:
maso hovězí, stehno kuřecí, brambory, petržel, mrkev, celer, cibule, houby mražené, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu