Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 274 kJ / 1 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 85,42 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 898 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 16,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a rozmarýnem.
Krok 2: V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme sádlo a nakrájenou cibuli. Cibuli necháme zesklovatět a přidáme maso a opečeme po obou stranách.
Krok 3: Pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme nebo shrneme je straně nádoby. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.
Krok 4: Omáčku dochutíme podle potřeby solí, promícháme s masem a podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 11. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na kmíně s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2V4Y
Moje poznámka
Vepřové maso na kmíně s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2V4Y
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
špek,
mouka hladká,
kmín drcený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (3)