Zeleninová polévka s fazolemi
Pokud není čas nebo chuť vařit složitější jídlo, přijde vhod výborná sytá polévka. Zeleninový základ, který dodá chuť a k němu živinami bohaté fazole. Spolu s krajícem vypečeného chleba nebo zlatavou houskou vznikne skvělý výsledný pokrm.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 211 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,85 g |
| Tuky | 31,68 g |
| Vláknina | 12,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 41,63 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme a povaříme alespoň 15 minut. Krok 4: Z polévky vyjmeme libeček a sítko s kořením. Přidáme přecezené fazole z konzervy a ještě prohřejeme.
Zveřejněno 26. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpvGZ
Moje poznámka
Zeleninová polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpvGZ
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 3 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 5 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 6 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 7 hodinami
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 4 minutami
Citronové tartaletky
Routeu před 19 minutami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 1 hodinou
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 2 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
doval před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
máslo,
mouka hladká,
mrkev,
petržel,
celer,
bulva celerová,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
sušená bazalka,
majoránka,
libeček,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
fazole červené,
vývar masový
Komentáře (3)