Zeleninové fazole

Luštěniny Doba přípravy: cca 20 mi 9 názorů

Luštěniny Doba přípravy: cca 20 mi 9 názorů

Suroviny 2 porce

1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu
1 cibule
1 menší mrkev
1 menší petržel
1cm plátek celeru
2 stroužky česneku
1-2 lžíce smetany
1/2 lžičky čili pasty
1 lžíce rajského protlaku
1 lžička octa
1/2 kostky zeleninového bujónu
sůl
pepř podle chuti
olej podle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli malinko orestujeme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a celer. Chvilinku restujeme a pak podlijeme asi 1 dcl vody a přidáme zeleninový bujón. Když je zelenina téměř měkká, přidáme rajčatový protlak a fazole bez nálevu, čili pastu, nebo feferonku a necháme jen projít varem.

  2. Pak vlejeme smetanu a ocet a necháme opět projít varem. Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu Zeleninové fazole

Tématické fráze: fazole se zeleninou fazole recept fazole recepty zeleninové recepty zeleninové fazole recepty na fazole fazole se zeleninou recept fazole se zeleninou recepty fazole na zelenině recept na fazole fazole celer recepty fazole recepty z fazolí recept fazole se zeleninou zeleni fazolky fazolky se zeleninou fazole, mrkev,celer,petržel fazole a zelenina recept nejlepsi kovbojske fazole mrkev fazole s konzervy se zeleninou