Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Mramorovaná hovězí kližka má nezaměnitelnou chuť, která vynikne při dlouhé přípravě. Díky pomalému hrnci ji připravíte téměř bez práce a po několika hodinách, kdy zkřehne a pustí šťávu, na vás bude v pomalém hrnci čekat výborný oběd.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 930 kJ / 2 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,60 g |
| Tuky | 113,25 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 5,46 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97KA
Moje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97KA
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 8 minutami
Jemné marokánky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 3 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 18 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 36 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 54 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 3 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 3 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
mrkev,
pórek,
omáčka sojová,
voda,
olej,
pepř mletý,
sůl,
máslo
Komentáře (6)