Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.

Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a přitom polévku opravdu zázračně vychutí. Stojí za vyzkoušení.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 330 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 300 min

330 min (30 min příprava + 300 min tepelná úprava)

29. 6. 2023 21:46

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 111 kJ / 1 222 kcal
Bílkoviny17,73 g
Tuky7,68 g
Vláknina24,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 507 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy261,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příprava není složitá, pouze na první pohled to tak vypadá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kohout, cibule, zázvor, česnek, badyán, skořice, koriandr, voda, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, zelí pekingské, fazole mungo, koriandr, omáčka sojová, šťáva limetková

TopRecepty.cz

Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDQL8