Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a přitom polévku opravdu zázračně vychutí. Stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,73 g |
Tuky | 7,68 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 261,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příprava není složitá, pouze na první pohled to tak vypadá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: kohout, cibule, zázvor, česnek, badyán, skořice, koriandr, voda, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, zelí pekingské, fazole mungo, koriandr, omáčka sojová, šťáva limetková
Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQL8
0 názorů