Jogurtová bábovka se skořicí
U bábovky se občas stane, že je těsto příliš suché. S tímto receptem se toho bát nemusíte. Řecký jogurt zajistí, že je bábovka vláčná a měkká. Díky skořici krásně voní a rozinky uvnitř příjemně překvapí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 474 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,85 g |
Tuky | 158,42 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 420,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová bábovka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Zm3
Moje poznámka
Jogurtová bábovka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Zm3
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 57 minutami
Cikánské řízky
Liberko před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 8 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 8 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 9 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 9 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 12 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 12 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
kypřící prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko,
skořice,
cukr vanilkový,
jogurt řecký,
rozinky,
tuk,
mouka
Komentáře (5)