Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indický květák s bramborem - Aloo Gobi

Indická kuchyně je tak velká a rozmanitá jako jejich země. Proto si získává stále víc a víc příznivců, kteří dokážou ocenit její specifickou a nezaměnitelnou chuť. To, že se neobejde bez výrazného koření, poznáte i při této úpravě květáku.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

13. 8. 2023 13:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 398 kJ / 573 kcal
Bílkoviny8,07 g
Tuky33,34 g
Vláknina20,17 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

14. 8. 2023 11:41

Marie Svarcova: děkuji, ano, je to moc dobré:-). Já vím, že máš ráda asijské kuchyně, máš tu spoustu receptů;-):-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 8. 2023 09:51

:-)<3:yes::yes: miluji indickou kuchyni, ráda ji vařím ale už sem ty recepty nedávám;-) toto je velmi dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, květák, cibule, římský kmín mletý, zázvor, česnek sušený, koření garam masala, koření, protlak rajčatový, chilli, kurkuma, hrášek mražený, ghee, sůl, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Indický květák s bramborem - Aloo Gobi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0xM